Spacer
Logo
Home   |   Contact  
Administratie
Company
IT-Diensten
Administratie
Producten
Outsourcing
Contact
Administratie
PDF Corporate profile
Spacer
Customer Speak
"Onze ervaring tot nu toe is absoluut positief en onze verwachting in professionalisme, reactie snelheid, code ontwikkeling en communicatie overtreft onze verwachting."
Spacer
Klant
Spreekt.
| More Testimonials |
spacer
Customer Speak
Quick Contact
Phone
Fax
Email info@afarIT.nl
 
 
 
spacer
  text
Bouwen van websites
s
Voor het bouwen van websites hebben we virtuele medewerkers met kennis van onder andere Php, microsoft .NET en Java, AJAX, CMS, Wordpress, Python.

Bouwen van stand alone applicaties
s
Voor het bouwen van stand alone applicaties hebben we in virtuele medewerkers met kennis van Java-Swing, Eclipse-RCP, C++ (WinAPI, MFC, WTL) en .NET Framework (WinForms, WPF).

Bouwen van mobiele applicaties
s
Voor het bouwen van andriod applicaties hebben we virtuele medewerkers met kennis van het java platform met android native development kit. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de tool Phonegap. Voor het bouwen van iphone applicaties hebben we virtuele medewerkers met kennis van de meest recente componenten en frameworks.

Support en beheer van uw IT omgeving
s
Voor verschillende klanten doet India het beheer. Het beheer is divers. Voor sommige klanten wordt de applicatie beheerd en voor andere klanten de infrastructuur. Samen met de klant kijk ik naar de behoefte. Op basis hiervan wordt een SLA opgesteld. We selecteren de juiste IT-engineers, trainen ze in de klant specifieke zaken en starten met het beheer.

s

 

 
s
 
 
Copyright © 2015. Afar IT All Rights Reserved