Spacer
Logo
Home   |   Contact  
company
Company
IT-Diensten
Administratie
Producten
Outsourcing
Contact
Company
PDF Corporate profile
Spacer
Customer Speak
"Onze ervaring tot nu toe is absoluut positief en onze verwachting in professionalisme, reactie snelheid, code ontwikkeling en communicatie overtreft onze verwachting."
Spacer
Klant
Spreekt.
| More Testimonials |
Spacer
spacer
Customer Speak
Quick Contact
Phone
Fax
Email info@afarIT.nl
spacer
Company
AfarIT levert Goedkope & Flexibele virtuele IT-engineers
s
Bent u op zoek naar IT-engineers en vindt u kwaliteit, flexibiliteit en tarief belangrijk? Dan help ik u graag! Ik verhuur virtuele universitair geschoolde Indiase IT-engineers.

Doelgroep
s
Heeft u een MKB onderneming met een IT afdeling en wilt u software onder eigen regie ontwikkelen en testen? Dan kan ik u helpen aan engineers die voor u op afstand werken. Desgewenst kan ik of iemand uit mijn netwerk u op locatie helpen met project management. Ook is het mogelijk om een functionele project manager uit India op uw locatie in te zetten.

Profiel Anoep Kalikadien
s
Ik heb Informatica aan de TU Delft gestudeerd en simultaan Indologie(India/talen/culturen) aan de universiteit van Leiden. Daarna heb ik 23 jaren ervaring in de IT opgedaan. Ik heb ervaring opgedaan met het ontwikkelen van applicaties, het maken van functionele en technische designs, het beheren van omgevingen en project-/programma- en portfolio management. Ik ken de Indiase taal/cultuur en tevens de Nederlandse. Als insider heb ik een selectie gemaakt van de juiste Indiase bedrijven, die u optimaal kunnen ondersteunen in uw IT doelstellingen.
s
Copyright © 2015. Afar IT All Rights Reserved